ROTAMIZ STEM TOPLANTISI

ROTAMIZ STEM PROJESİNİN AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI

12.02.2024 22

Proje tabanlı eğitim yaklaşımıyla soru soran, araştıran, üreten ve yeni buluşlar yapabilen öğrenciler yetiştirmek amacıyla yürütülecek olan “Rotamız STEM” Projesinin açılış toplantısı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz başkanlığında gerçekleştirildi. Projeye ilçemizden her sınıf düzeyinde beş pilot okulumuz dahil olacaktır. 47 öğretmen ve 1486 öğrencimizin katılacağı proje ile öğrencilerimiz STEM eğitim anlayışını deneyimleyecekleri Proje ile öğrencilerimizin sorgulama, problem çözme, üretme, yeni buluşlar geliştirme gibi 21. Yüzyıl becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir. Okulumuzdan öğretmenimiz Vildan Şimşek projenin yürütme kurulunda görev yaparak projeye destek vermektedir. Koordinatörlerimiz teşekkür belgelerini Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Salih Kaygusuz'dan alarak bizleri gururlandırmışlardır.